L'Ajuntament de Borriana cancel·la les subscripcions a les revistes en català.
L'Ajuntament de Borriana cancel·la les subscripcions a les revistes en català.
L'Ajuntament de Borriana fa efectiva la seva amenaça i cancel·la les subscripcions a les revistes en català

Les cinc revistes en català censurades el passat juliol han rebut avui una carta de l'alcalde de l'Ajuntament de Borriana, Jorge Monferrer, en què es comunica la baixa a les publicacions. El consistori compleix així l'amenaça del passat mes de juliol en què va demanar la retirada d'Enderrock, Cavall Fort, Camacuc, El Temps i Llengua Nacional de la Biblioteca Municipal.

Des de l'APPEC editors de revistes i digitals en català demanem una resposta conjunta per fer front als embats contra les revistes en català. La censura de les publicacions en la llengua pròpia és un atac a la cultura, a la llengua i a la llibertat d’expressió.

Després dels primers atacs a l'estiu, aquest passat mes d'octubre l'associació va posar en marxa la campanya 'Més fortes que la censura' per fomentar les subscripcions a les revistes en català, conjuntament amb el Govern, Plataforma per la Llengua i la Federació Llull. La campanya promou un 2x1: Per cada nova subscripció que es fa per consum propi d’una revista, se n’envia una de la revista que s'ha escollit a una entitat, associació o centre educatiu dels Països Catalans. Subscriu-te a les revistes perquè cap racó del domini lingüístic es quedi sense publicacions en la seva llengua. Per demostrar entre tots que som més fortes que la censura.