La campanya vol donar visibilitat al ric patrimoni de capçaleres en català i la importància de preservar-lo
La campanya vol donar visibilitat al ric patrimoni de capçaleres en català i la importància de preservar-lo
Comença la campanya 'Més fortes que la censura'

Des de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), editors de revistes i digitals posem en marxa una gran campanya de subscripcions per promoure les revistes en català sota el lema Més fortes que la censura. Davant dels recents atacs a la llengua i a les publicacions en català, des de l’associació s’ha impulsat una campanya 2x1 amb la qual es vol donar visibilitat al ric patrimoni de capçaleres en català i la importància de preservar-lo llegint i subscrivint-se a les revistes. Per cada nova subscripció que es faci a través del web noalacensura.cat, les revistes n’enviaran una entitat d’arreu dels Països Catalans que s’assignarà aleatòriament.

Tots els editors de revistes en paper d’àmbit nacional participen en la campanya amb publicacions de múltiples temàtiques.

Aquesta campanya és una acció conjunta de la Generalitat i l’APPEC amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua i la Federació Llull –que engloba Òmnium Cultural, Acció Cultural pel País Valencià i Obra Cultural Balear.

El passat 12 de juliol l’APPEC, en representació de les capçaleres en català, va denunciar l’atac a les publicacions, després que des de l’Ajuntament de Borriana es demanés la retirada de cinc capçaleres de la biblioteca municipal i va posar en marxa un pla de resposta conjunta que culmina amb la publicació de la campanya ‘Som més fortes que la censura’ amb què es vol potenciar la lectura de revistes en català i portar-les a tots els racons dels Països Catalans.