Revistes de la campanya 'Més fortes que la censura'
Revistes de la campanya 'Més fortes que la censura'
Descobreix les temàtiques de les revistes a les quals et pots subscriure i regala cultura i llibertat

La varietat de temàtiques disponibles per subscriure't i sumar-te a la campanya 'Més fortes que la censura' és impressionant i reflecteix la profunditat i l'abast del ric ecosistema de publicacions en català.

Començant per la ciència, per aquells que els agrada estar al dia en aquesta matèria, trobaran revistes com Mètode, dedicada a la divulgació de la ciència i al seu estudi, o Eix i Compàs d'amalgama, publicacions de difusió transversal de la cultura contemporània, el patrimoni i la cultura científica i tècnica. La cultura és un altre punt clau, ja que moltes revistes ofereixen un enfocament ric i divers sobre àmbits com l'art, la literatura i les tradicions locals. Revistes com Saó, Full de Lectura, L'Avenç, Serra d'Or, L'Espill, Llengua Nacional o Revista de Catalunya, entre d'altres, reflecteixen el ric patrimoni cultural que caracteritza els Països Catalans.

També destaquen publicacions al voltant de la gastronomia. Si busqueu assaborir els plaers de la bona taula, amb una edició acurada i unes fotografies de gran qualitat, la subscripció a la revista Cuina és una molt bona oportunitat per trobar les millors receptes, consells i rutes gastronòmiques.

Per descobrir el país amb informació turística, com l'agenda d'esdeveniments, racons i rutes d'arreu del territori, Turisme Catalunya, Top Girona o Descobrir et traslladaran a racons molt especials des d'un punt de vista únic a través de les seves pàgines.

La història és una altra temàtica fascinant, que ofereix una mirada profunda als esdeveniments passats i presents. Les subscripcions a Sàpiens, L'Avenç o El Món d'Ahir ens connecten amb el passat i ens ajuden a comprendre millor el present. També hi trobareu revistes d'història i cultura des d'un vessant de proximitat, amb publicacions com Gavarres, Garrotxes, Alberes o Vallesos, que ens apropen testimonis, patrimoni i memòria històrica de les seves respectives àrees geogràfiques.

Per als lectors més joves, entre les revistes infantils trobareu Cavall Fort, que des de l'any 1961 és un dels referents de publicacions en català per a nens i joves. I també Piu-Piu, Camacuc, Pantera, Nakama o Reporter Doc, entre d'altres, que ens porten un món d'imaginació i d'aprenentatge.

Finalment, per als amants de la música, trobareu les revistes Enderrock, 440 Clàssica&Jazz o Revista musical Catalana, amb contingut d'ahir i d'avui molt interessant. Enderrock és la revista de referència per mantenir-se al dia de la vibrant escena musical catalana actual, mentre que 440 Clàssica&Jazz tracta de la música clàssica i del jazz, amb articles profunds i entrevistes exclusives, i Revista Musical Catalana ofereix un seguiment de la realitat musical en clau catalana, en els àmbits nacional i internacional, i de la trajectòria dels músics catalans arreu.

Aquests exemples són només una mostra de l'àmplia varietat de temàtiques a les quals et pots subscriure, descobreix totes les revistes disponibles fent clic aquí i regala cultura i llibertat.