Germà Capdevila, president de l'APPEC (fotògraf: Jordi Play)
Germà Capdevila, president de l'APPEC (fotògraf: Jordi Play)
Germà Capdevila, president de l'APPEC, parla de la importància de defensar la llibertat d'expressió a La Xarxa i RAC1

La campanya 'Més fortes que la censura' ha aconseguit un notable ressò als mitjans de comunicació en les darreres setmanes. Germà Capdevila, president de l'APPEC, ha estat entrevistat en diversos programes destacats, posant de manifest la importància de defensar la llibertat d'expressió i combatre qualsevol forma de censura que posi en perill la riquesa cultural del país.

'Més fortes que la censura' arriba als oients de La Xarxa i RAC1

La presència de Germà Capdevila per parlar de la campanya als mitjans de comunicació de La Xarxa i RAC1 ha ajudat a sensibilitzar la població sobre aquesta qüestió crucial, animant els oients a unir-se a la lluita per la defensa de la llibertat d'expressió i la diversitat cultural.

En la intervenció de Germà Capdevila a La Xarxa, destacava: "Estem molt contents amb la resposta que està tenint arreu de tot el territori de parla catalana. La voluntat d'aquesta campanya és que a cada municipi de domini lingüístic català hi hagi almenys un punt on la gent pugui anar a llegir en català."

En aquesta declaració, Capdevila posa de manifest l'èxit de la campanya i la seva missió d'augmentar l'accessibilitat a la lectura en català arreu del territori.

L'impacte en mitjans de comunicació continua donant a aquest moviment la força necessària per aconseguir canvis significatius en la societat.

'Més fortes que la censura' recorda a tothom que la llibertat d'expressió és un dret inalienable que ha de ser salvaguardat i protegit. La seva tasca és una crida a la mobilització i a la defensa de la diversitat cultural i artística com un element clau de la nostra societat.