Carla Valls, Gessamí Caramés, Joan Reig, Lluís Gavaldà, Marina Llompart i Òscar Dalmau, algunes de les personalitats que ja s'han sumat a la campanya.
Carla Valls, Gessamí Caramés, Joan Reig, Lluís Gavaldà, Marina Llompart i Òscar Dalmau, algunes de les personalitats que ja s'han sumat a la campanya.
Personalitats de renom se sumen a la campanya 'Més fortes que la censura'

La llibertat d'expressió és un dret fonamental que es troba en el cor de les societats democràtiques. No obstant això, en els darrers temps, hem assistit a una creixent preocupació per la censura i les restriccions a la llibertat de paraula. En resposta a aquesta qüestió, la campanya "Més fortes que la censura", impulsada des de l'APPEC editors de revistes i digitals, ja ha aconseguit un important impuls des del seu inici, amb l'adhesió de diverses personalitats i defensors de la llibertat d'expressió que ja han expressat el seu suport a aquesta causa crucial.

La campanya es va iniciar fa poques setmanes i ja ha aconseguit una àmplia atenció. El seu objectiu és conscienciar sobre els perills de la censura i les restriccions a la llibertat d'expressió en la nostra societat. Aquesta campanya no només vol posar de manifest els problemes, sinó també promoure una discussió oberta i informada sobre aquest tema que ens afecta en l'actualitat.

Per què és important dir no a la censura?

La llibertat d'expressió és un dret que molts consideren inalienable, ja que permet a les persones expressar les seves opinions, debatre i qüestionar el poder sense por de represàlies. No obstant això, a mesura que creixen les preocupacions sobre la censura, que no només afecta les paraules sinó que també s'ha estès a l'àmbit cultural, resultant en la cancel·lació d'espectacles de música i obres de teatre, així com en atacs contra la llengua i les publicacions en català. La campanya "Més fortes que la censura" vol recordar a tothom que aquest dret ha de ser salvaguardat i protegit, independentment del mitjà d'expressió o manifestació artística que es vulgui preservar.

Personalitats se sumen i donen veu a la campanya

És encoratjador comptar amb el suport de diverses personalitats com Carla Vall, Gessamí Caramés, Lluís Gavaldà o Òscar Dalmau. Aquestes veus han decidit utilitzar la seva influència per amplificar el missatge de la campanya 'Més fortes que la censura' i fer una crida a la defensa de la llibertat d'expressió. El seu compromís és fonamental per aconseguir que aquesta campanya tingui un impacte significatiu.

Com pots sumar-t'hi?

Per participar a la campanya "Més Fortes que la Censura," simplement has de subscriure't a una de les revistes disponibles mitjançant el formulari de subscripció i realitzar el pagament corresponent. La campanya assignarà aleatòriament una subscripció gratuïta de la revista a una entitat, associació o centre educatiu dels Països Catalans. Pots subscriure't a qualsevol de les revistes que formen part de l'APPEC. Les revistes es distribueixen a diverses entitats i centres educatius de la regió, i l'assignació es realitza de manera aleatòria per assegurar una distribució equitativa. Pots participar-hi tantes vegades com vulguis per donar suport a aquesta iniciativa. També tens l'opció de fer que el teu nom aparegui en l'enviament de la revista si desitges que el centre receptor conegui la teva col·laboració en aquesta causa.

Juntem-nos en aquesta causa per dir "No a la Censura" i defensar la llibertat d'expressió per a tothom.